Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa: 36 km, přes Čínu ke slévárně, Rudolfov, výjezd lesem na Kodetku, sjezd lesem k Mrhalu, lesem na Locus Perennis, červená do Lišova, žlutá na Libnič, Hůry, dolů ke slévárně, přes Čínu a Pražské předměstí k plovárně.

Počasí: -2°C, jasno

Účast: Pavel Kosař, Lojza Orgoň, Honza Mareš, Pavel Samec, Václav Krutina, Petr Šikl, Martin Ehrenberger, Vladimír Řehoř

Pád: Lojza Orgoň, Honza Mareš

Defekt: nikdo

Trackmaker: Pavel Kosař

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Po dvou vyjížďkách s teplotami nad 10°C uhodila zima. Ve vyšších nadmořských výškách Lišovského prahu jsme tak mohli letos poprvé zanechat stopy pneumatik v čerstvě napadaném sněhu. Pravda, jednalo se sice jen o jemný poprašek, ale i to se počítá. Přichází na přetřes volba vhodných rukavic a zimních tretře. Team se dělí na ty co zábnou ruce, na ty co zábnou nohy a na ty co mají prekérku s obojím.

Zcela nového krasavce francouzské provenience dovezl na start Vláďa. Lapierre Zesty je dalším kouskem, který prochází přísným testováním. Celkové hodnocení: “Francouz už mi do ruky nesmí.” Pravda, i mi si všimli, že Ti tohle zelené kolo prostě nějak nejde k pleti.

Závěr vyjížďky patřil restauraci Na Plovárně. Na zdi visí plakát kterému vévodí nápis: “Nejlepší Belgičan je Bernard z Humpolce.”

Bernard Bohemian Ale získal ocenění World’s Best Belgian Style Ale. Dokázal zvítězit mezi nejlepšími pivy stylu belgický ale a získal tak skvělý úspěch v jedné z nejvýznamnějších světových degustačních soutěží World Beer Awards pořádané v Londýně.

Vrchní tvrdí, že po Bernardu nebolí druhý den hlava, testujeme desítku a dvanáctku. Kvasnicová jedenáctka bude až ve středu za krásných 15 Kč, to je dnes jediná vada na jinak bezva hospodě. Doráží Vítek a záhy potkáváme Aleše a Filipa, kteří jdou na jedno po tréninku podvodního rugby. Z hospody vedou schody a tak jsi je někteří na závěr večera dali. Skalní to členové Eskalátor gangu.

 

Hony

Lapierre Zesty

Lapierre Zesty

 

Leave a Reply