Rubriky
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Trasa: 41 km, tašky, modrá do Závrat, Hradce, Vrábče zastávka, silničář, do masivu Kluka, na ZELENOU od rozcestí nad Mříčí (prezentovanou jako žlutou..) a tou pod Kluka, dolů masivem, po zelené od Slavče pod Kluka, dolů, červenou na hřeben, bikros stezička, sáňkařská dráha, Lipí, Kaliště a zelená domů

Výškové metry: 834

Účast: Ondra, Aleš, Petr Šikl, Vítek, Petr Pokorný,  Pepa Vlášek, Kory, Přemek, Koubič, Kocour, Tonda, Honza Mareš, Láďa, Eri, Pavel Kosař, Honza Voleský, Ondra Míka

Pád: Pepa Vlášek, Ondra

Defekt: Honza Voleský

Trackmaker: Petr Šikl

GPS: www.sports-tracker.com/#/workout/honymari/bvp25f3noom6nsna

Komentář: Debata na Startu o destinaci samozřejmě probíhala, ale nakonec nebyla zas tak moc dlouhá a jelo se letos potřetí (jen připomínám počty…) na Kluka. Vyjížďku vyhecovala výzva kdo dnes vyjede zelenou od Mříče i od Slavče, bude mu umazána jedna neúčast. Takže mě to sakra namotivovalo! No když možnost tohoto “ad hoc pravidla” prý i otcové zakladatelé ustanovili, s tím já nic neudělám 🙂 V průběhu vyjížďky jsme též prvně v historii byli svědky řešení problému defektu při bezdušovém plášti, který skončil ukázkově – “Buď tam dám duši, zaseru se jako prase od ucpávajícího tmelu a pojedu s Váma a nebo to budu průběžně dofukovat, ale vy už na mě čekat nebudete. No srát se mi s tím nechce, budu dofukovat a jedu do hospody…”

O.

P.s. Debata nad příští destinací byla ostrá a mnohovrstevná, takže příště se jede do Kájova, odkud jede vlak v 21.06. 🙂 Ba ne, pokud bude hnusný počasí, nepojede se a pokud bude masivní odpor nepojede se také, tak se těším na debatu pusinky! Mail napíšu, aby nebyly výmluvy.

P.s.2 Z trochu jiného soudku: Tradičně zůstává u Nezmara kolem 6-8 nezplacených piv, což jen díky bohorovnosti Peti a těch co zůstávaní povětšinou poslední neprobublalo do širšího spektra Nezmarů, ale včera zůstala sekačka těžko uvěřitelných 19 piv až se Zdeněček nasral a oznámil, že od příště bude mít každej svůj účet. Takže dávám tuto holou informaci do povědomí.

 

Leave a Reply