Rubriky
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Trasa: 48 km, tašky, modrá do Korosek, Černý Dub, pod Zahorčice, pomník letce, lesem nad řekou do Jamného, Vrábečský lomy, Kroclov, od půlky Třema brodama k řece, hřeben nad Dívčák, vyhlídka na Dívčák, Starý Časy, Holubov, Slavče, nad Lipí a zelenou domů

Výškové metry: 675

Účast: Ondra, Venca, Pavel Samec, Aleš, Petr Šikl, Vítek, Petr Pokorný, Víčko, Víťa Kořínek, Láďa Benhák, Pepa Vlášek, Kory, Přemek, Koubič, Kocour, Tonda, Honza Mikolášek, Jirka Diviš,

Pád: Samík

Defekt: Samík, Vítek (snažil se mě přesvědčit, že možná nepíchnul, jen měnil duši , ale na tyhle tanyny opravdu neslyším)

Trackmaker: Petr Šikl

GPS: není a nebude 🙁

Komentář: Přestože jsem byl skálopevně přesvědčen, že bude jen slunéčko a pláštěnku si nebral, opak byl pravdou a i děštíček jsme potkali. To však ale vůbec nevadilo, neb moje srdéčko se tetelilo a tetelit se nepřestalo. Konečně zase po dlouhé době jsem jel někde, kde jsem ještě nikdy nejel a navíc to byla ještě hezká bajkovina – více už si za půlkou sezóny nikdo snad ani přát nemůže 🙂 Pravda, párkrát měl Peťa spíše šťastnou ruku, než superznalost a něco se i malinko nepodařilo, ale to je vše odstranitelné – hlavně že základ máme a dál se na tom dá pracovat – škoda jen, že já už na své pionýrské objevitelské období jen zaprděně vzpomínám 🙁 O to víc se mi líbila inicitiva Peti Pokornýho, který se rozhodl objevovat a pak předvést. Pochybnosti a skepsi, zda to je ještě vůbec možné, jsem mu samozřejmě hned odprezentoval, ale včerejšek ukázal, že nic není nemožné. A přál bych si aby takových, kdo má trasérsko objevitelskou snahu bylo více. Jen tak dál.

O.

P.s. V Klubu malých pivovarů tentokrát k žádným excesům myslím nedošlo a příště už je zase otevřený Nezmar 🙂 Trasu jsme nedohodli, ale schyluje se k vyjížďce do Kájova na vlak – přespříště?

Leave a Reply