Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa: 25 km, Švábák, Šindlovy Dvory, po taškách na Závraty, lesem do Vrábče, po žluté na Slavče, úbočím Kluka na Bohouškovice, asfalt na Pasíčka, nahoru k vysílači na Chlumečský vrch, singlík zpět, Křemže, kolem náhonu k Holubovskému mlýnu a polní cestou do Holubova.

Počasí: 0°C, polojasno

Účast: Honza Mareš, Petr Šikl, Vítek Sirotek, Lojza Orgoň, Pavel Kosař, Jirka Tuček, Jindra Vimr

Pád: nikdo

Defekt: nikdo

Trackmaker: Pavel Kosař / Petr Šikl

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Vyjížďka v duchu objevování singlu na Chlumečské hoře, tedy alespoň pro některé účastníky akce. Začátek provázelo fajnové blátíčko ukryté pod vrstvou čerstvého mokrého sněhu, postupně se měnícího v ledovou krustu. Následné přejezdy po asfaltu kolem Kluka zpestřené ledovými úseky si každý užíval po svém, někteří předvedli i pár zajímavých fines. Došlo i na potláčání biku v prúseku úbočí Kluka, čehož využil velice zdařile náš dvorní foto dokumentarista Lojza. Konečně došlo na průjezd Pasíčky a nástup do stoupání k vysílači na Chlumečském vrchu, sjezd a singlík po vrstevnici. Objevování rychle začalo a ještě rychleji skončilo. Úsek to ale byl znamenitý. Závěr tvořila pěšina kolem náhonu Holubovského mlýnu a polní cesta do Holubovské Restaurace Pod Kletí, kde jsme se setkali s Honzou Ludvíkem, který doběhl nedlouho po našem příjezdu. Při čekání na vlak, pak zaujala část skupiny zamrzlá kaluž před nádražní budovou. Borci předvedli rozličné smykové kreace, někdy zakončené i efektním pádem, které přerušil až příjezd vlakové soupravy. Obligátní schody, eskalátor a cesta, tentokráte rovnou domů.

Hony

 

Sraz na příští úterní vyjížďce v 17:30 hod u Dlouhého mostu, strana u Hocha.

2 Responses to “14. NIGHT RIDE 27.01.2015 – Holubov”

  • Honza L.:

    Hezky bylo. A i když to není sledovaná statistika, tak já si musím po pravdě jeden pád cestou nahlásit :-). Bahnitá cesta mě zkrátka dostala.
    H.

  • Vitek S.:

    Ano, i já se hlásím k pádu, nemám se za co stydět, v textu označen “za efektní” 🙂
    Pro následovníky dodávám, že perón v Holubově je poměrně tvrdý.
    zdar V.

Leave a Reply