Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa: 32 km, po stezce na Meťák, pěšina kolem Vltavy, levá na asfalt, Boršov – Pod skálou, modrá na Březí, zřícenina Maškovec, Hvízdalka, zelená na asfalt na Rančice, lesem přes hlavku na Štilec, nadjezdem na Kameňák, podél kolejí pod Mohyly, k Plavnickému potoku, Plav, lesem na Heřmaň, kolem pily, na modrou do Vidova, okolo Maše na Roudné, Děkanské pole, spojovačka kolem kolejí na Malák, po levém břehu Malše k divadlu a přes náměstí do Perly.

Počasí: 3°C, déšť

Účast: Honza Mareš, Petr Šikl, Vítek Sirotek, Venca Krutina, Pavel Kosař, Lojza Orgoň, Jiří Tuček, Jan Navrátil

Pád: 2x Petr Šikl – dotáhl se na Samíka

Defekt: nikdo

Trackmaker: Petr Šikl

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Po příjezdu na start jsem začal pochybovat a připravovat se na vyjížďku pouze ve třech. I dnes počasí zrovna nenadchlo. S malým zpožděním se na startu objevil i zbytek skalních bikerů podpořených novou krví. Vyrazili jsme směrem k zřícenině hradu Maškovec. V rokli za zříceninou nám Šiklín předvedl první pád, který ho ale neodradil a sjezd do rokle na kvalitně uklouzaném blátě ještě dvakrát zopakoval. V pořadí druhý pád přes řídítka pak přidal při překonávání stoky na hlavní cestu k rybníku Štilec. Tímto výkonem dotáhl Samíka v počtu pádů a cena padáka je tak stále ve hře. Je vidět, že kluci ze Zavadilky nenechají nic ponechat náhodě a jdou si tvrdě a bolestivě za svým. Kluci, hlavně při tom soutěžení o padáka opatrně, soutěžit bez zranění, jen na efekt, vím o čem mluvím.

Po příjezdu do Plava jsme zastavily u místního vánočního stromku. Došlo i na rozdávání dárků. Dotáhl nás Tuča, meškající díky opravě defektu cestou na start, zato s vánoční nadílkou. Nádherná to vánoční chvilka.

Tradiční posezení v pivnici Perla se stává kultovní záležitostí. Setkání s kamarády v sedle nad půllitrem piva opravdu táhne a je vidět, že nemusí být nutně podmíněno předchozím společným sportovním výkonem. Stále mne ty úterky baví.

Hony

 

Sraz na příští úterní vyjížďce v 17:30 hod u Dlouhého mostu, strana u Hocha.

 

Máme tu poslední předvánoční noční vyjížďku, na jejímž závěru hodláme společně oslavit vánoční svátky. 

Tedy 23.12.2114 v 17:30 hod na startu, nebo kolem 20:00 hod v Perle.

Všichni jste srdečně zváni.

 

Leave a Reply