Rubriky
Březen 2024
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Trasa: 28 km, kolem Vltavy Mezi Tratě, kolem Malše do Roudného, Vidov, rokle, úbočím nad kolejemi kolem Zlatého jelena, znovu Vidov, modrá na Heřmaň, nad lom Špandava,  kolem pily v Heřmani, rechle, lesem na Borovnici, Nedabyle, Doubavice, Hodějovice, Mladé, Novohradskou a Jeronýmkou až  do Podkovy.

Výškové metry: 601

Účast: Pavel Kosař, Míra Doležel, Hony, Kuba Jerhot, Pavel Tíkal, Jakub Folber

Vyjížďku nedokončil: dokončili všichni

Pád: Jakub Folber

Defekt: nikdo

Trackmaker: Pavel Kosař

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář:

Po dvou letech, jednom měsíci a dvou dnech dorazil na start nočního bikování Jakub Folber, stomatologický chirurg, kamarád Eriho. Start zel v půl šesté prázdnotou, což jej naštěstí neodradilo, vytrval a za necelých deset minut se dočkal příjezdu ostatních. Ano, strat bývá poslední dobou posunut na sedmnáctou hodinu a čtyřicátou minutu. Tvrzení, že na kole pořádně rok neseděl, bylo poznat jen ve výjezdech, sotva se kopec obrátil dolů, byl tu ten starý známý Jakub, sjezdař tělem i duší.

Pomyslným vrcholem trasy se stal lom Špandava pod Heřmaní, na jehož horní hraně jsme stanuli a rozhlíželi se do širé dáli. Romantika jako řemen.

Klikatá cesta horem, dolem, kolem skal, vedla až ke Stanleymu. Každý rok nás pozve na kus pořádné bílkoviny, a ani letos tomu nebylo jinak. Užívali jsme si už při výběru flákoty, navzájem jsme ochutnávali, popíjeli a pochvalně pokyvovali hlavami, jaká že to je paráda. Veliká spokojenost panovala, která doslova čiší z pořízených fotografií. Stanley byl tento večer zároveň hostitelem i narozeninovým oslavencem. Jedlo a pilo se na jeho zdraví. Patří mu náš veliký dík a gratulace.

 

Hony

 

 

One Response to “17. NIGHT RIDE 18.2.2020 – Přes hory a doly ke Stanleymu”

Leave a Reply