Rubriky
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Trasa: 39 km, Suché Vrbné, dvě kolečka pod důchoďákem na Dobré Vodě, Dubičák, Hlincovka odvodňovacím kanálem a další dvě kolečka na Hlincovce, pět koleček v prostoru Mrhal, Rudolfov, Kodetka, kolem vojáků ke Škodovce, Čína a domů

Výškové metry: 795 m

Účast: Ondra, Venca, Vítek, Eri, Přema, Majkl, Kocour, Kory, Pavel Samec, Petr Šikl, Vláďa, Sochy, Tonda, Koubič, Petr Pokorný, Pavel Tíkal, Bivoj, Ondra Míka, Aleš, Víťa Kořínek, Banán, Víčko.

Pád: Eri (probíhala debata zda ano, pro jistotu píšu 🙂

Defekt: Pavel Tíkal

Trackmaker: Petr Šikl

GPSwww.endomondo.com

Komentář: Letos poprvé si vzal trasérství na starost Peťa a ten se s tempem moc nepáře 🙂 Minule inzerované pravidlo patnácti (pravidlo “15”) na skupinu celkem zabralo a od počátku bylo vidět, že se hošani snaží být tam, kde se ještě čeká. Peťovo tempo to do třetiny vyjížďky dokonce umožnilo zůstat s hlavním polem 16 lidem, i když na hlaďáku jedoucí Bivoj profitoval jen z velkého zpoždění patnáctého Ondry Míků. Vypadal zle nedobře, ale když do sebe vpravil dvě tyčky, vrátil se myslí nejen mezi nás, ale dokonce mu prý i přestalo zvonit v uších. Kudy všude jsme jeli se moc popsat nedá, snad jen nastínit příměrem: jako když si vezme tříleté dítě mapu Hlincovky a počmárá jí. Asi tak by vypadal náš GPS záznam, kdybychom ho měli. GPS zdroj Přema doplatil na to, že Peťa časem přestal počítat do patnácti… K vyjížďce snad už jen Banánovo příměr utrousený v mlází: Dneska je to pěkně rošťácký 🙂 Anaerobní vyjížďka Furth im Wald (pořád v lese).

O.

P.s. Příště, pokud počasí bude milé, bychom mohli kolem Římova zakázanou zónou?

NZO: A co zas jednou lyrika plná touhy? 🙂

 

Vzdušné mé vidiny, nádherná těla,

zuřivým kvapíkem zardělá čela,

vzdušné mé vidiny, nádherná těla,

která z vás touhu mou ubít by chtěla?

 

Leave a Reply