Rubriky
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Trasa: 42 km, Švábák, Vlčí jáma, zelená na Třebín a Kaliště, Závraty, Hradce zastávka, na hlavku, lesem přes Třebiště, Kroclov, přes Hlínu k prvnímu brodu, U Cáby, přes Bory do Mříče, k Silničáři, kolem chat na Slavče, zelená na Slavče, Hradce, tašky a na plovárnu.

Počasí: 5°C, polojasno

Účast: Pavel Kosař, Honza Mareš, Václav Krutina, Petr Šikl, Vítek Sirotek, Pavel Samec, Martin Ehrenberger

Pád: nikdo

Defekt: nikdo

Trackmaker: Pavel Kosař

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Další úterý, které opravdu zimu nepřipomíná. Zatímco Eri jakožto další z řady nazul zbrusu nové zimní tretry, Kosa dorazil na start s holými lýtky a letní výbavou. Vyšší tempo vyjížďky a minimum zastávek zvedli nejenom statistický průměr kilometrů v hodině, ale především tepovou frekvenci osazenstva. Kosovo netradičním pěšinkám zpestřovalo chuť odlétávající bahno od pneumatik kol. Na pocity horka či chladu nezbýval čas, mysl i tělo byli zcela zaměstnány kontrolou vedení biku. Bujnou konverzaci, povětšinou dvojic pak umožnily šotolinové spojovací úseky trasy. V tomto duchu se odehrávala vyjížďka až k restauračnímu zařízení Na Plovárně.

Vzhledem ke skutečnosti, že Eri vstoupil do řad čtyřicátníků, doplnil standardní příjem tekutin i několikanásobný set tvrdšího alkoholu. Eri jako správný Nezmar, když už něco dělá, tak je to jedině v plném nasazení, pasoval prosinec definitivně na měsíc bujných oslav ve výčtu – narození dcery, vlastních narozeniny, v neposlední řadě klasika vánočních svátků a oslav konce roku.

Eri, veliká gratulace za všechny.

Hony

One Response to “08. NIGHT RIDE 15.12.2015 – Jeden brod”

  • Petr P.:

    Tak Eri, dodatečně vše nej! Není nad to, když může celá rodina slavit narozky a svátky v rámci téměř jednoho měsíce 😉

Leave a Reply