Rubriky
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Trasa: 31 km, stezka podél Malše na Malák, po modré singlík do Roudného, přes Vidov pod Heřmaň, sjezd lesem k úpravně vody, Plav, zelená do Doudleb, betonová lávka přes Malši, po modré zpět přes Heřmaň, úpravnu vody až do Budějovic, rovnou do restaurace Baarovka.

Počasí: 8°C, polojasno

Účast: Pavel Kosař, Lojza Orgoň, Honza Mareš, Petr Šikl, Vítek Sirotek, Venca Krutina, Pavel Samec, Martin Ehrenberger, Vladimír Řehoř

Pád: Vítek – skládka na bok

Defekt: nikdo

Trackmaker: Pavel Kosař

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Se změnou času je tu opět něco pro příznivce adrenalinových aktivit. Znovu přichází Eskalátory Gang se svými NIGHT RIDE.

Tradiční místo a čas, Dlouhý most strana u Hocha, 17:30 hod. Skupina devíti bikerů vyráží na první noční vyjížďku podél Malše směrem Doudleby a zpět. Počasí je vzhledem k ročnímu období ideální, teplota kolen 8°C, sucho. První nejisté kilometry v nočním terénu jsou rychle ty tam, oči přivykají ostrém osvětlení výkonných lampiónů a nadále si již skupina vyjížďku jak se patří užívá. Jako vždy jsou během cesty podrobně rozebírána oblíbená témata zařaditelná do kategorií sport, manželská poradna a neřesti a krásy alkoholu. Plné rozvinutí jim pak bylo dáno v restauračním zařízení Baarovka, kam se skupina uchýlila zakončit první zdařilý noční bikerský počin. Podnětné příspěvky do diskuse přiběhl podat Majkl, na city biku následně Ondra. Závěrečnou tečkou úspěšného dne se stal zlatavý mok z místní produkce restaurace Singer.

Znovu to bylo moc dobré, kluci, umíme to.

Hony

 

3 Responses to “01. NIGHT RIDE 27.10.2015 – Okolo Malše do Doudleb”

  • Vitek S.:

    já si hlásím pád, manželka mi půjčila nepřipravené kolo se zatuhlým nášlapem, takže byla jen otázka času, kdy se to stane (a kolikrát). Naštěstí pouze jedna ukázková skládka na bok.

Leave a Reply