Rubriky
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Trasa: 62 km, Meťák, Včelná, Mohyly, Římov, lesem do Velešína, Markvartice, Žabař, Černice, Věncovka, Kosov, Rančák, Kotek, Boršov a domů

Výškové metry: 900

Účast: Ondra, Přema, Eri, Petr Šikl, Honza Mareš, Vítek, Venca, Kory, Majkl, Petr Pokorný, Aleš, Petr Jiřička, Láďa Benhák, Tonda, Míra Dvořák, Vláďa

Pád: Venca – ve výjezdu do Velešína, Venóšu, byl jsi spatřen a nabonzován 🙂

Defekt: po dlouhé době nikdo

Trackmaker: Vítek

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Včera mé srdéčko zaplesalo nejvíc ze všech dosavadních úterků! Když je déle vidět, je třeba jet někam dál – Vítku splněno! Když už jedu dál, co kdybych i něco nového poznal? Opět splněno. Když už jedu dál, bude to i bajkersky zajímavé? Ano bylo! (i když malinko za cenu černého zlata). Prostě po dlouhé době jsem poměrně dost dlouhý úseky jel prvně v životě a k tomu v překrásné přírodě za teploučkého počasí. Vítkovo zásah do černého umocnilo v mých očích i to, že dvakrát vytáhnul umolousanou z internetu vytisknutou mapičku a jal se zamýšlet nad otázkou s fatalistickým rozměrem: “Kudy dál?”, což se na našich vyjížďkách už opravdu roky nestalo. Brave heart se vším všudy – nemám to přednajeté, ale snad to dáme 🙂 A k tomu i ta odvaha lehce před osmou sjet neznámou cestou dolů k Vltavě s možností zakufrování v ne příliš vhodnou dobu. Jen těch statečných srdcí co Vítka následovaly, mělo být víc. Teď už to vím a kaju se. Škoda jen že si Hony s technikou zrovna na takové vyjížďce neporozuměl (lóbitý) a GPS nebude. Nebo že by to byl po domluvě s Vítkem záměr? Ukrytí šému před těmi co se nezasloužili? (pozdější poznámka: plán těch dvou zhatil Přemek a trasu zaznamenal!)

O.

P.s. Do hospody dorazil Zdenál a hned mu bylo vyčteno, že nepodepsal, když všichni už podepsali (včetně Františka!), ale i přes to, že není registrovaným Nezmarem 😉 jsme ho vzali, vzpomínaje na staré časy, mezi sebe. Debata plynula v odhadnutelných kolejích 🙂 a tak jen vypichuji, že pánské stříhání vlasů strojkem stojí v Nemecku od 30 éček vejš (i když Zdenál zažil i akci za 22 éček, pane!) a tak to náš nemecký Krakonoš nechal se stříháním až do Čech, kde to má naplánováno na dnešek za dvě kila i s masáží hlavy!!!

P.s. Stomílový vítěz Peťa včera stále omílal, že má ze sto mil prdel červenou jak pavián. Při desátém povzlyku jsem i já snad uvěřil, že se mu nejede nejlépe, a do představce jsem si zabrumlal, že je vidět, že nechtěl být prvním odstřeleným ze sedmi statečných 😉 Tak vopičáku červenoprdelatej, ať se to do příště zahojí!

 001

One Response to “10. etapa 2.6. 2015 – Velešín, Markvartice, Černice”

  • Hony:

    Kluci, je třeba ty pády hlásit! Kdo padá, jde do toho srdcem. Přeci nechcete, aby “Padáka” zase vyhrál Ondra.

Leave a Reply