Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa: 25 km, okolo strojárny na lávku k nádraží, kolem Dobrovodského potoka na Švajce, Srubec, po modré, lesem na Klukov, kolem rybníků zpět na modrou směr Trocnov zastávka, bahnitou cestou na Ostrolovský Újezd, po zelené do Borovan.

Počasí: 3°C, jasno

Účast: Petr Šikl, Honza Mareš, Vítek Sirotek, Martin Ehrenberger, Pavel Samec, Venca Krutina, Jirka Tuček, Pavel Kosař, Honza Voleský

Pád: nikdo

Defekt: nikdo

Trackmaker: Pavel Kosař

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Start doprovázený slunečními paprsky, které umožnily rozsvícení našich lamp, až na samotné hraně lesa Dobrovodského lesa. Vítkovo ambiciózní plán zdolat po cestě Todeňskou horu a vytvořit tak královskou etapu se nekonala. Směr na Borovany byl přímý, zato v části před Ostrolovským Újezdem značně bahnitý. Těsně před Borovany se Vítek pokusil prosadit pěšinu na Borovanský Mlýn, ale ani ta nevyšla, což nám pro pobyt v restauraci Símalka uspořilo spousty času. Na pivo doběhl Honza Ludvík, který pokořil 22 km trasu během dvou hodin. Když to porovnám s naším výkonem na kolech, 25 km za jednu hodinu a čtyřicet minut, nevím, nevím, zda jsme neměli na tu Todeňskou horu odbočit.

Během cesty vlakem jsme poprvé dostali zajímavou slevu na kola. Nahlásil jsem kol sedm a průvodčí na to: “Budu počítat jen čtyři, bude to za 100 Kč, aby se nám to dobře počítalo.” Samosebou jsem neprotestoval. Klasika v podobě schodů včetně eskalátoru pobavila především Honzu Ludvíka. Samík totiž předvedl eskamotérský kousek při výjezdu po eskalátoru, zapojil do něj nový prvek, a to opírání se hlavou o gumový pás madla.

Hony

 

Sraz na příští úterní vyjížďce v 17:30 hod u Dlouhého mostu, strana u Hocha.

Leave a Reply