Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa: 25 km, po stezce na Meťák, Děkanské pole kolem kolejí, Roudné, kolem Malše do Vidova, okolo nádrží, okolo úpravny pitné vody pod Heřmaň, k Malši na zelenou, Doudleby, Dolní Stropnice, modrá kolem Hamrů na Římov, křížová cesta pod hráz, po žluté k Velešínskému potoku, pěšinou pod sportovní areál do Velešína.

Počasí: 1°C, zataženo

Účast: Honza Mareš, Petr Šikl, Vítek Sirotek, Venca Krutina, Lojza Orgoň, Pavel Kosař, Jindra Vimr

Pád: Venca Krutina – 2x

Defekt: nikdo

Trackmaker: Petr Šikl

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Oblíbená zelená kolem Malše, zejména úsek Doudleby – Dolní Stropnice, křížová cesta, výjezd na přehradní hráz a závěr kolem Velešínského potoka. Právě tyto pasáže byly tím, co učinilo noční vyjížďku zajímavou. Podmáčený povrch sice nedovolil hladké zdolání všech výjezdů, způsobil pár jezdeckých zaváhání vedoucích neodvratně ke dvěma pádům jednoho z bikerů, ale jinak nikterak nepošramotil celkový pozitivní dojem z vyjížďky. Během vyjížďky prokázali jednotlivý účastníci své technické dovednosti, Vítek při nejrůznějších výjezdech, Kosík předvedením nechtěného ale bravurního dropu do metrové strouhy na cestě z Římova a Lojza jako vždy svou neuvěřitelnou fyzičku a techniku na singlespeedu.

Posezení v hospůdce ve Velešíně, cesta vlakem, nádražní schody, eskalátor, cesta do Džinu a vůbec dojmy z celé vyjížďky vedli k plodné debatě o možnosti zlepšování našich technických dovedností. V užším kroužku (Peťan, Vítek a Hony) padlo pár zajímavých nápadů, uvidíme jak se nám je podaří zrealizovat. Dnes, ve středu, den po vyjížďce, se do toho s vervou pustíme.

Hony

 

Sraz na příští úterní vyjížďce v 17:30 hod u Dlouhého mostu, strana u Hocha.

Plánovaná trasa 27.01.2015  –  Kluk, Chlumečský vrch, Holubov  –  návrat vlakem 21:31 hod.

Leave a Reply