Rubriky
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Trasa: 47 km, 21. století – viz GPS 

Výškové metry: 772 m

Účast: Ondra, Hony, Venóš, Bivoj, Aleš, Pavel T., Víťa S., Petr P., Míra D., Majkl, Přema, Filip, Vláďa Řehoř, Stanley, Kocour, Honza M., 

Pád: Aleš, Míra Doležel

Defekt: nikdo 

Trackmaker: Ondra

GPS: https://mapy.cz/s/dudefefuhe

Komentář: Už minule jsem měl plán na delší trip na Trhosvinensko. A když to nevyšlo, přišel jsem s plánem zas 🙂 Hony hned aktivně dodal, že je škoda se hnát do Budějc a navrhl vlak z Borovan, který byl téměř jednomyslně odsouhlasen – Peťa chtěl tentokrát překvapivě více jezdit a ne být včas v hospodě… Já se přizpůsobil volání lidu, hravou bajkovou motanici nastavil co to šlo, ježdění na čas hodil za hlavu při česání třešní (Aleš litoval příliš hladkého průběhu krádeže ovoce, že to není žádný vzrůšo) a navíc s radostí akceptoval Peťovo myšlenku na Buškův hamr. Celá vyjížďka tak  klapla na stopro k nadšení všech a to i přes pád Míry (ostrý zakrvácený chlapík!) či pobodání Filipa a Aleše vosama (eště že to nedostal Bivoj!). Veselá nálada pokračovala jak v hospodě, tak ve vlaku a k velkému údivu všech se celá skupina přelila i do Vatíku. Původní plán vystoupit v Hodějicích a jít na klobásopárek na Koháč totiž ztroskotal na neschopnosti zmáčknout ve vlaku správné tlačítko a vlak kýženou stanici “na znamení” profičel až zastavil až na konečný. Nám to však nevadilo, žádné výmluvy, žádné odjezdy bez rozloučení. Dokonce i Filip, který si zakoupil ve vlaku lístek až na Hlubokou vystoupil v CB a v půl dvanácté sedal na bajk u Vatíku směr Hluboká! Čupr.

O.

NO: Klukům se v hospodě líbil můj vtip ze života, ale myslím, že ho všichni neslyšeli, takže ho dávám do okénka

Jaký den v týdnu mají manželé nejčastěji sex?

 

ZÍTRA

🙂

2 Responses to “19. etapa 1.8. 2023 – Borovany, Trhové Sviny”

  • Petr P.:

    přidána galerie. Když nechceš “zítra”, musíš pokleknout. Když to nevyjde, budeš mít aspoň možná lepší výhled 😉

  • Bivoj:

    Jedna z nejpodařenějších vyjížděk (a že letos jich nejpodařenějších je opravdu hodně). Nádherná bajková motačka bez výškových metrů, mimořádně zábavná a hravá. Krásně to navazovalo a ještě jednou klobouček trasérovi, tohle se nenatrasuje samo a vyžaduje to notnou dávku přípravy. Za mě výborný nápad bylo místo rychlého přesunu zpět do ČB bylo pokračovat v trase na Trhové Sviny a navštívit místa, kde jsem ještě nebyl (svatou (Nejsvatější) Trojci). Tak zduř!

Leave a Reply