Rubriky
Květen 2024
Po Út St Čt So Ne
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Trasa: 57 km, 21. století – viz GPS 

Výškové metry: 726 m – to je ale rovinatá etapa, co? 😉 

Účast: Ondra, Aleš, Hony, Venóš, Míra D., Bivoj, Majkl, Pavel T., Víťa S., Zdenál, Kory, Koubič, Kocour, Honza M., Honza A.

Pád: Ondra – zádíčka na chrobáčka do mlázíčka ke konci maturity. Neodmaturoval 🙂

Defekt: Kory, Ondra 

TGC: Ondra (plnohodnotný vstup do klubu…)

Trackmaker: Ondra

GPS: https://mapy.cz/s/hofakonube

Komentář: Po výjezdech do kopců a zteči na jih musel přijít sever, to je přece jasné. Počasí na koupání nebylo, takže mi nic nebránilo to zkusit drobet po novu. Kdo někdy trasoval ví, že i jen pouhé obrácení směru je dostatečnou novinkou, která osvěží mužstvo a zaměstná traséra a navíc když se přidají i pokusy o nalezení míst, kde se kdys bloudívalo, je zábavička na světě. Nakonec ale i přes občasné zakufrování (chlapci mi velkoryse odpustili) jsem to domotal tak jak bylo naplánováno. Jo a ano, samozřejmě v poněšickém polesí se asfaltu úplně vyhnout nejde… Měl jsem ho však schválený z míst nejortodoxnějších, tj. od Vítka, který si po prvně v životě pořídil karbon ve variantě motorka a na startu neopatrně hlesl: mě nevadí, že to na premiéru nebude pořád super terénem, vlastně jsem zvědav i na to, jak moc to po asfaltu nejede. Otestováno, odškrtnuto 🙂 

O.

NO: Jako novinku jsem zařadil ke konci ani ne rok starou NS Chotýčany, kterou však již někteří pivně mlsní neabsolvovali (cituji: von jezdí denně 150 km ve sračkách a teď mu 2 km navíc nevoní, jo?) a tak jim okénko pootevírám alespoň virtuálně s tím, že tuto novou velice hezkou stezku se spoustou zajímavých zastavení a rozličných houpaček (!) doporučuji navštívit hlavně s dětmi.

https://www.naucne-stezky.cz/naucna-stezka-chotycany/

Leave a Reply