Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa: 52km, 21. století – viz GPS

Výškové metry: 808 m

Účast: Ondra, Aleš, Zdenál, Víťa S., Hony, Bivoj, Honza L., Přema, Majkl, Kruťák, Kuba Jerhot, Marek L., Míra D., Sochy, Sláva, Honza Langmann, Tauby, Venca D., Koubič, Kocour, Honza M., Vráťa, Vláďa

Pád: Marek. L., Ondra – myslím, že to pád nebyl, ale ostatní křičeli že jo, tak si ho píšu, aby mi někdo nevyčetl, že manipuluji se statistikami, Honza L. – nemyslím si, že by to byl pád, ale myslel si to naopak Garmin (viz NO), Tauby (front flip no hand)

Defekt: Míra – při bezdušákách a opětovně vytékajícím “mléku” začíná vyvstávat potřeba zavedení metodiky co vlastně defekt je, event. kolik jich utrpěl 😉 Tauby – při frontflipu u Stropnice protočil řidítka

Triple Gold Club (TGC): Tauby – je celkem legranda jak, nováčci tyhle ceny rádi sbírají 🙂 Jsou prostě u všeho – jedou, padaj, defektí.  Drobet se mi vrátila vzpomínka na Peťu Pokorného, jeho novicovství & premiéra SPD – krom účasti asi 5 pádů a k tomu přidal myslím i dva defekty. Takže vítej v klubu Tauby!

Trackmaker: Ondra 

GPS: https://mapy.cz/s/navaronumu

Komentář: Kluci připravte si na příště něco moc pěkného, budu se těšit a povídat si s ostatními 🙂 Děkuji

O.

NO: V úterý jsme učinili zkušenost, jak je to s tím odesíláním emergency call Garminem požadovaným kontaktním osobám po pádu. Tak hoši, Garmin nevolá – na to fakt tarif nemá a Vaší ženušce sms nepošle a už vůbec jí robot nezavolá. Posílá mail 🙂 A příběh z praxe: Honza sice nespadl 😉 ale překotné vyběhnutí z kola ve sklonu kopce 25% plus s odhozením kola, Garmin nabudilo až tolik, že začal vydávat opravdu nepříjemné zvuky a dal Honzovi 20 sekund na to, aby vypnul potřebu emergency call. On to dle vlastních slov nestihl (já se díval a pravým důvodem je, že to neuměl a ve zmatcích začal mačkat YES místo NO) a tak začal Garmin kontaktovat mailem udanou osobu. No a ta když se ráno ve středu vyhajala a Honza už byl v práci, tak mu volala, že si všimla, že přišel mail 🙂 Tedy: funguje to a minimálně do pár dní si ten mail snad i někdo přečte a zví, kde přesně ležíte, muhehe.

 

One Response to “9. etapa 25.5. 2021 – Stropnice”

  • Ondra:

    Přidal jsem do pádů defektů i TGC Taubyho. Úplně jsem na jeho úterní parádu při psaní zapomněl 😉

Leave a Reply