Rubriky
Březen 2024
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Trasa: 28 km, po modré přes Vidov, Heřmaň, Doudleby, Hamr, až k Římovské křížové cestě, motačka lesem, žlutá na Plavnici, Kameňák, kolem kolejí na Včelnou a do Šnytu

Výškové metry: 465

Účast: Pavel Tíkal, Pavel Kosař, Venca Krutina, Petr Šikl, Vítek Sirotek, Honza Mareš, Stanley, Jakub Jerhot

Vyjížďku nedokončil: Pavel Tíkal – zase ta klika!!!

Pád: Venca Krutina

Defekt: Pavel Tíkal

Trackmaker: Pavel Kosař

GPS: Sports-trecker

Komentář: V Campusu Hoch Špalíček je živo! V útulném prostředí zbrusu nové restaurace sedí první hosté, popíjejí drinky a své chuťové pohárky zahrnují místními specialitami. Venku postává skupinka nočních jezdců, smutně hledíc na orosené půllitry Samsonu. Avšak odměnu je třeba si zasloužit, kola se roztáčí a jezdci mizí prozatím v ponuré tmě. 

Svit pouličních lamp je ten tam, asfalt se mění v pěšinku pokrytou listím, řeka jemně hučí, Tikiho klika vypovídá službu! Pokus o opravu vydrží jen chvíli a vyjížďka tak pro jednoho z nás předčasně končí. Mohl by jet rovnou do hospody, ale čekat dlouhé hodiny u piva sám se mu nechce. Jsou tu ovšem tací, kteří by si podobný defekt velice přáli!

Stará známá modrá do Římova s mýtinami po těžbě prověří i leckterou navigaci. Kde selže technika, nastoupí verbální komunikace. Kamráda ve tmě sic nevidíš, ale za to dobře slyšíš! 

Lesy poblíž Římovské Křížové cesty skýtají mnoho bikersky zajímavých míst, nesmějí být proto vynechány. Věcí nevídanou je pak lovecká střelnice ukrytá u Římovského potoka. Nedáváš-li pozor, překvapí tě kolouch, medvěd či liška, všichni ve skvostném dřevěném provedení.

Není dobré předčasně jásat, pokud ještě nejsi v cíli! Jak bláhové je si myslet, že tentokráte kolo zůstane čisté! Už nikdy nebudu říkat, že svojí voňavku vozím jen tehdy, pokud nejsou venku “sračky”! Počasí je jedna věc a hnojení luk vyzrálou chlévskou mrvou věc druhá! Hovna všude kam se podíváš, a když nezavřeš pusu, tak …

 

Kdo po téhle vyjížďce nemyl kolo je opravdový borec!!! Tohle když zaschne!

 

Jet z takového švihu rovnou na rande, není opravdu žádná sranda.

 

Hony 

Leave a Reply