Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa: 27 km, po nábřeží, přes nádražní lávku, starou cestou na Pohůrku, Švajce, Třebotovice, lesem na Zborov, ke kolejím, louka, dolů k rybníkům, lesem na Trocnov, kolem památníku, Vítkovo pěšinka k Borovanskému mlýnu, kolem velkého statku s velkým psem, Borovany nádraží

Účast: Petr Šikl, Honza Mareš, Pavel Samec, Vítek Sirotek, Pavel Kosař, Jirka Tuček

Pád: Honza Mareš, Pavel Samec – 2x, Vítek Sirotek – 2x

Defekt: Pavel Samec

Trackmaker: Petr Šikl

GPS: http://www.sports-tracker.com/#/workout/honymari/6lvjqe1p9qbbpfvr

Počasí: bahno, 5°C

Komentář:

Vyjížďka plná bahna, pádů a defektů. Přesto povedená vyjížďka s rychlým začátkem a trailovým koncem kolem Borovanského mlýna. Teplota kolem 5°C byla předzvěstí podmáčeného terénu, který prověřil technické schopnosti jezdců, jež se bez bázně pouštěli do jeho zdolávání. Dalo se tušit, že pád na sebe nenechá dlouho čekat a tak se i stalo. Nasazení a chuť jezdců tím ovšem nemohla být otřesena. Rozhodování o volbě tratě přineslo své ovoce, když byla zvolena Vítkovo stezka k Borovanskému mlýnu. Samík pod příkrovem noci rozpoznal rybník Nový, kde se za svého dětství koupával, což zjevně rozjitřilo jeho vzpomínky na éru dětských táborů. Nejspíše pod tímto přívalem emocí předvedl před Símalkou – hospoda v Borovanech trik, završený pádem a ohnutí patky. Následovalo shlédnutí závěru hokejového utkání Česko-Slovensko s dramatickým vývojem 3:0, 4:0, 4:1, 4:2, 4:3 a závěrečným skórem 5:3. Sekce Legendy zvolila návrat kolmo, sekce Nezmarů okázale vlakem, zato s vjezdem do soupravy, výjezdem ze soupravy, sjezd schodů z perónu, schodů do podchodu a zlatý hřeb, výjezd eskalátorů. Vítek v obou směrech. Vítka zcela pohltil NIGHT CITY RIDE a ukázka triků při zdolávání schůdků před Priorem vyústila v elegantní pád na zámkovou dlažbu. Rozloučili jsme se u závěrečného pivka v Džinu. Druhý den ráno Vítek posla mail:

“Trik na Lanovce byl opravdu povedenej, doma při sprchování jsem zjistil že loket mám rozseklý a jel do nemocnice na šití. Zdar V.”

Zrodil se ESKALÁTOR GANG!

Hony

Leave a Reply