Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa: 42 km, Start, Roudné, kolem vodárny, Kameňák, Milíkovice, Svince, Třebonín, Věncová hora, Černice, Svachova Lhotka – Hostinský pivovar Glokner, Chabičovice, Mirkovice, Markvartice, Velešín a vlakem domů.

Účast: Ondra, Venca, Petr Šikl, Majkl, Honza Mareš, Kocour, Tonda, Ondra Cibulka, Petr Novotný, Větrák, Pavel Smec, Eri

Pád: Ondra Cibulka, Ondra (na peróně)

Defekt: nikdo

Trackmaker: Ondra

GPS: http://www.sports-tracker.com/#/workout/honymari/3kc6verial1h4d9m

Komentář: Ondro, okomentuj prosím vyjížďku s popisem Tvého pádu :-).

Nápad Vítka z minule na návrat vláčkem se mu samotnému natolik zalíbil, že se na vyjížďku vysral… My ostatní jsme se však plánu nevzdali, i když ne úplně všem se v konstatntním dešti do delší vyjížďky a návratu vlakem chtělo – došlo dokonce i na hlasování 🙂 Nakonec ale rozum zvítězil 😉 a za vlahého deštíčku jsme projeli destinace, kde moc často nebýváme. Neshody však pokračovaly a v plánovaném pivovaru Glokner ve Svachově Lhotce většina nezůstala a jela do “povedené” destinace Holkov. Cesta tmou 9 km po silnici (půlka po hlavní) na vlak s jednou blikačkou byla poměrně dobrodružná ale se šťastným koncem, završeným spojením grupy z obou hospod ve vlaku. Na Jižní zastávce v CB jsem si pak při pokusu “o švandu” s boucháním na kamarády sedící v jedoucím vlaku za mé jízdy na kole neuvědomil, že mezi perónem a vlakem je mezera, kam mi sjelo kolo a moc nechybělo, abych sebe či stroj poničil. Ufff. Naštěstí jsem v poloopilecké duchapřítomnosti ihned lehnul na druhou stranu a kolo zatáhl reflexivně na sebe. Dobrej trik (kterej ale už nikdy zkoušet nebudu)

O.

2 Responses to “22. ETAPA 27.08.2013 – Svachova Lhotka”

  • Vitek S.:

    No vysral, spíš bych řekl že se mi vyskytly 3 důvody proč nejet (zraněné zápěstí, zraněná brzda na kole, déšť) – jedním bych se nezabýval, dva bych zkousnul, ale 3 na mě bylo moc 🙂
    Každopádně čekám že budu doplněn jako trackmaker!

    Jo a moc sem vám nevěřil že pojedete, myslel jsem že dáte klasickou vyjížďku zakončenou u Nezmara – tam sem na vás jako siroteček čekal u piva do půl devátý a pak jel smutně domu.

  • Majkl:

    Myslím, že v rámci vyváženosti názorů by se mělo dodat, že pro klasickou vyjížďku hrály všechny okolnosti. Ale někdo si vzal do hlavy, že se pojede naplánová trsa a vláčkem domů stůj co stůj. A mlčící většina se přidala. Už po pár kilometrech bylo jasné, že to nebude o zážitku….Přitom za týden při normálním počasí to mohla bejt krásná bikersko-pivní taškařice. Taky jsem nadával do kreténů a dalších debilů a hovad. No a téměř konec kariéry pana Oňdy na perónu, to nevím, zda je to ke komentáři. Měl by si kamaráde jít zapálit svícu do kostela….

Leave a Reply