Rubriky
Březen 2024
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Trasa: 28 km, kolem Vltavy k Meťáku, Mezi Tratě, Roudné, Vidov, k úpravně vody, pod Heřmaň, přes Zborovský potok, k chatkám, Borovnice, Nedabyle, Doubravice, skrz Hodějovický les, kolem Špačkárny, podél Malše a Vltavy až do Čéčovky.

Výškové metry: ?

Účast: Vítek, Hony, Venca, Stanly, Šiklín, Kosa, Banán, Lojza, Tuča, Jakub, Petr. P., Přema

Pád: Venca

Defekt: nikdo

Trackmaker: Kosa

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Čtvrtá noční sezóna se pomalu chýlí ke konci, scházíme se v hojném počtu u Dlouhého mostu abychom společně naposledy vyrazili vstříc nočnímu dobrodružství. Teplota a počasí je jarní, 13°C, polojasno a téměř celá první polovina vyjížďky se bude odehrávat za světla. Je to předzvěst nezadržitelně se blížící letní sezóny. Poprvé a zároveň naposledy si přijel lampami nasvícené krásy noční krajiny vyzkoušet i Přema. Trasa vyjížďky směřuje přes Borovnici, stejně tak jako ta v sezóně první a nasnadě je tudíž myšlenka o hlubší symbolice této náhody. Průběh vyjížďky se vyvíjí tradičně. Venouš jede sto metrů před skupinou v jejímž čele je Tuča  na singlu a na konci ti, co mají ve výčtu účastí číslovku jedna či dva. Všichni Legenďáci na singlech točí víc než kdy jindy. Vítek předvádí taje teleskopické sedlovky, vítězí v počtu pohyblivých částí na biku. Jako klíště se nás na chvostu drží Stanly. U Heřmaně zastavujeme a popíjíme iontové nápoje z petek na počest nového největšího Night Ridera, nemá to chybu. Konečně je čas rozžehnout lampióny, ponořit se do temného lesa nad Zborovským potokem a užít si tu pravou noční jízdu. Dáváme si trail Hodějovickou roklí, projíždíme trochu bahna u Špačkárny a neomylně míříme městem rovnou do Čéčovky na očekávanou závěrečnou párty. Oslava je velkolepá, připíjíme na Banánovo jmeniny, vyhlašujeme největšího Night Ridera sezóny a další neméně hodnotné umístění v níže popsaných disciplínách. Pohostinnost a ochota obsluhy naší nejčastější základny v Čéčovce je příkladná, točené pivo ještě lepší, přesně tak jak to má být.

To, proč je noční sezóna vždy senzační, je především o lidech kteří se jí účastní. Tahle parta nadšenců brázdící noční krajinu za každého počasí prostě nemá chybu. Kluci díky.

Na závěr použiji Kosovo slova: “Celé to poježdění s lampiónama je zábava. Moc jsem si zase tuhle noční sezónu užil. Díky”

 

Za Eskalátor Gang Hony

 

Výsledky NIGHT RIDE sezóny 2016/17:

 

Největší NIGHT RIDER – Vítek Sirotek (i díky Alici)

Největší PADÁK – Pavel Tikal (díky Samoušovi, který sezónu nedokončil)

Největší PÍCHAČ – Ondra Ludvík (pouze jednou vyjel, navíc na silničce a smolař píchnul)

Největší TRACKMAKER – Pavel Kosař (otec zakladatel)

Největší SKOKAN ROKU – Stanly (borec od přírody)

Největší BĚŽEC – Jan Ludvík (před jeho výkony smekám)

Za největší materiální přínos všem Night Riderům byly oceněni – Lojza Orgoň a Jiří Tuček

Poděkování patří i všem ostatním členům Eskalátor Gangu i těm, co nás přišli do hospůdky podpořit.

 

Statistiky:   NIGHT RIDE

Leave a Reply