Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa:  32 km, kolem Vltavy na Maťák, k Plánskému jezu, přes louku na Včelnou, nahoru po žluté, sjezd lesní pěšinou ke trati, kolem ní, znovu na žlutou, kolem Mohyl, před Plavem pravá, pole, louka, les, loudání po lese Záduch, Amerika, Doudleby, zelená na Plav, kolem vodárny, Vidov, po modré kolem Malše a přes náves do Juvelu.

Výškové metry: ??? m

Účast: Hony, Banán, Vítek, Pavel Tíkal, Šiklín, Venca, Samouš, Lojza, Kosa, Jakub

Pád: nikdo

Defekt: nikdo

Trackmaker: Kosa

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Znovu mám trochu přimrzlo, teplota -4°C, jasno, místy sníh,  toť startovní podmínky dnešního Night Ridu. Toto úterý se neslo v duchu několika významných milníků. Jedná se o poslední předvánoční vyjížďku, přesně v tento den mám narozeniny a i díky tomu do řad Nezmarů pronikla po dlouhé době značka Trek.

Do vánoc jsem s novým zimákem značky Trek nevydržel. Nedalo se jinak a na start jsem dorazil s na míru poskládaným novým bikem. Vedlo k tomu více okolností, manželce se nelíbilo, že v bytě parkuji již třetí kolo, nemohl jsem se dočkat až kolo vyzkouším a tohle úterý byly parádní povětrnostní podmínky.

Kosa pro nás připravil moc hezkou motačku po lese s příznačným názvem Záduch. Došlo i na oblíbené potláčání, které bylo komentováno motem závodu, jehož jméno nesmí být vysloveno. Ani nevím zda mohu ono moto zmínit, co naplat Google to určitě najde, ale nedá se jinak: „Co nejde vyjet, to jde vytlačit. Co nejde vytlačit, to jde vynést. Když to nejde ani vynést, tak teprve v ten moment jsi na, TY VÍŠ ČEM.“ Každopádně znovu po čase nová neprobádaná lokalita, nebo alespoň minimálně ježděná. Velice to dnes svědčilo Lojzovi, celou vyjížďku jsme mohli vidět jen jeho záda a frekvenci šlapání ala motorová myš zapříčiněnou jeho singlespeedem.

Při vánočním průjezdu trhem na Budějovickém náměstí jsme narazili na Větráka popíjejícího vánoční punč. I jeho jsme zlákali aby dorazil na předvánoční posezení v Juvelu, kam mimo jiné dorazili běžmo Majkl, kolmo Ondra, doktor Míča a Eri. Osobně jsme mohli poznat i Kososvo bratra Petra Kosaře, o kterém jsme doposud slyšeli jen z vyprávění.

Vánočně narozeninová vyjížďka se závěrečnou párty se myslím vyvedla na výbornou.

 

Všem přeji krásné a klidné svátky.

 

Hony

 

Leave a Reply