Rubriky
Duben 2024
Po Út St Čt So Ne
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Trasa: 30 km, kolem Malše na Špačkárnu, Nové Hodějovice, Vidov, Heřmaň, Borovnice, červená na Lomec, Komařice, kolem Pašinovického rybníka a hrází rybníka Pelikán, zelená na Jedovary, Ostrolovský Újezd, naučná zelená kolem Stropnice až do Borovan, Sýmalka.

Výškové metry: ??? m

Účast: Honza Mareš, Vítek Sirotek, Pavle Kosař, Pavel Tíkal, Petr Pokorný, Jakub Folber

Pád: Petr Pokorný

Defekt: nikdo

Trackmaker: Pavel Kosař

GPS: www.sports-tracker.com 

Komentář: Eskalátor gang vyráží znovu do akce! Cílová destinace Borovany, trasa po dešti plná bahna, restaurace Sýmalka připravena v blocích, vlak směr ČB odjíždí ve 21:30 hod. Kdo by si tohle chtěl nechat ujít?

Tahle Borovanská s jistotou útočí na mety nejvyšší, co se bahnitosti týče. Kluzkost bahna si s náledím nezadá, dokáže napnout i sebemenší sval lidského těla. Jezdit bokem nemusí být jen výsadou plochodrážníků a nejen bahno má barvu hnědou. Meze se tu nekladou, každý si může nalézt to své.

Sýmalka znovu po roce nabízí přívětivé útočiště. Ač ji navštěvujeme jednou ročně, jsme tu známí a vítaní hosté. Není vždy standardem, aby bylo s bandou umouněnců od bahna zacházeno v rukavičkách. Odměnou nám je teplá kuchyně přímo z rukou paní domácí a nepřeberný výčet druhů piv.

Ve vlaku vládne ponurá atmosféra, nikde ani živáčka, důvod smutku však tkví zcela jinde. Školácká chyba v zásobování, zapomenuté PET lahve s pivem na baru v Sýmalce jsou toho příčinou. Nový adept na zápis do Eskalátor gangu je tak ochuzen o přípravnou fázi.

Dále již vše probíhá bez zaváhání, schody z perónu, chodba, nádražní hala, schody do podchodu, eskalátor a Jakub je novým členem. Pouze nejtvrdší jádro míří Lanovou třídou neomylně k Vatíku, aby definitivně spláchlo hořkou pachuť veškerého předcházejícího příkoří a oslavilo křest nového člena.

Hony

 

 

 

One Response to “12. NIGHT RIDE 16.01.2018 – Borovany”

  • Vitek S.:

    k tomu zapomenutému pivu – kdyby někdo neměl furt dost času při odchodu z hospody a nejel na poslední chvíli (vlak už zastavoval a minimálně 2 bikeři nebyli ještě na nádraží), tak bysme to asi odhalili, že nám něco schází a měli bychom čas se pro petku vrátit. Na to si vzpomeňte, až mě zase budete peskovat, že chci moc brzo platit a jet z hospody, že je ještě dost času!!

Leave a Reply