Rubriky
Březen 2024
Po Út St Čt So Ne
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Trasa: 41 km, po stezce k Meťáku, podél Vltavy na Boršov, po modré na Kotka, na asfalt – Rančice, Opalice, Radostice, Štěkře, levá na Harazím, na červenou do Černic, Žabař, Mirkovice, kolem Jíleckého potoka do Malčic, stoupání po kořenech směr Věžovatá Pláně, stoupání pod Polušku, sjezd po modré na Rejty a do Kaplice – nádraží.

Počasí: 11°C, jasno

Účast: Honza Mareš, Petr Šikl, Vítek Sirotek, Venca Krutina, Radek Seidl, Pavel Kosař, Jirka Tuček, Tomáš Kouba

Pád: Radek Seidl

Defekt: nikdo

Trackmaker: Vítek Sirotek a Pavel Kosař

GPS: www.sports-tracker.com

Komentář: Kvalitní, náročná vyjížďka pro opravdové fajnšmekry. V této vyjížďce si musel každý najít to své. Asfalt, šotolina, louka, singlík, bahno, sníh, led, kořeny, rovina, stoupání, sjezd, …. Co více si přát.

Přísný výkon v běhu na 32 km – Honza Ludvík. Tomu se říká: “Borec na konec!”

Hony

 

Sraz na příští úterní vyjížďce v 17:30 hod u Dlouhého mostu, strana u Hocha.

Plán: Borecká rokle, Hrdějovice, Hosín, sráz směr Hluboká a tentokráte na Samson ke Zdendovi.

 

3 Responses to “21. NIGHT RIDE 17.03.2015 – Poluška”

  • Petr:

    No, tak se mi zdá, že potmě máte lepší rychlostní průměry než v létě. To bude asi tím, že je v noci slabší provoz 🙂 K tomu kouknu na GPS: maximálka 158 km/hod a ty eskamotérské kousky u lávky E.Pittera, hmm, good job, boys! 😉

    • Honymari:

      Ten GPS záznam musíš brát s rezervou. Můj mobil nemá moc kvalitní GPS modul a záznam je při ztrátě signálu mimo, včetně rychlosti. Ale co se rychlosti při NR týče, je to opravdu rychlejší než ve dne. Výkonnost a menší počet bikerů ve skupině je toho příčinou.

  • Vitek S.:

    Borec na konec je opravdu velkým zpestřením našich vyjížděk, to že za námi doběhne do Vrábče a Holubova už jsme si zvykli, do Borovan mi to trošku vyrazilo dech, ale Kaplice nádraží – to je opravdový majstrštyk. Výkon pro nás ostatní z říše snů nesnižuje ani borcova prosba: “… hoši bylo to dobrý, ale dál už opravdu nejezděte …” 🙂

Leave a Reply